TBE Sanitair & Tegels

Hoofdweg 140
6744 WP Ederveen
0318 - 57 04 43

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00-17.30 uur
Woensdag 09.00-17.30 uur
Donderdag 09.00-17.30 uur
Vrijdag 09.00-20.00 uur
Zaterdag 09.00-16.00 uur
Gesloten tussen 12.00 en 13.00

Showroom

Technisch Bouwcentrum Ederveen is het centrum voor al uw technische benodigdheden. Wij zijn een kleinschalig bedrijf en hebben kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in ons vaandel staan! Ons uitgebreid assortiment biedt u allerlei artikelen op het gebied van bouw & industrie; veel bouwbedrijven en ZZP-ers weten ons te vinden.

In April 2012 hebben wij onze zaak uitgebreid met een prachtige showroom van 450m2.
Hier presenteren wij een uitgebreid assortiment sanitair, accessoires, wand- en vloertegels. Naast deze producten kunt u bij TBE ook terecht voor plafonds, verlichting, sierbeslag en een ruim doe-het-zelf assortiment. Met deze uitbreiding kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan de aannemer en installateur.

Bad in Beeld

Per 1 januari 2014 zijn wij aangesloten bij de franchiseformule Bad in Beeld. Mocht u als klant geen installateur of aannemer hebben dan bent u bij ons van harte welkom!
Wij kunnen voor u de gehele of gedeeltelijke verbouwing regelen met slechts 1 aanspreekpunt. Door gebruik te maken van onze ervaren relaties kunnen wij uw badkamer of toilet op een professionele wijze laten installeren en betegelen.

De aannemer of installateur kan met een gerust hart zijn klanten doorsturen naar TBE Sanitair & Tegels om daar op een deskundige wijze geholpen te worden met de inrichting van badkamer en toilet. Met het allernieuwste tekenpakket kunnen wij een realistische badkamer in 3D tekenen waarmee de klant een duidelijk overzicht krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Meubels op maat? geen probleem, verschillende oplossingen kunnen wij in onze showroom tonen. Zodra er een accoord is over de keuze van de materialen kan de aannemer of installateur het door ons geleverde sanitair en/of tegels op een vakkundige manier verwerken.

TBE showroom
TBE showroom

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak